Goede remblokken essentieel voor uw veiligheid

Dagelijks gebruik je jouw remblokken. Het onderhouden wordt nog wel eens onderschat. Remblokken slijten nou eenmaal niet snel. Sta je er niet bij stil, dan kan het gebeuren dat je niet meer stil komt te staan!

Wanneer vervangen

Een vast gegeven over hoe lang remblokken mee gaan, is er niet. Dit verschilt per rijstijl, motor, gewicht en weersomstandigheden. Rij je met een dikke ééncilinder met onwijs veel motorrem, dan gebruik je de remmen minder vaak dan de tourrijder die met bijrijder & koffers in de bergen rond rijdt.

Advies; check dus regelmatig je remblokken. Er moet nog minimaal 2mm remvoering aanwezig zijn. En eventuele gleuven waarin de remvoering afgevoerd wordt moeten nog zichtbaar zijn.

Bij ons correct monteren

Niet alleen houden wij ons bezig met motorbanden ook het vervangen en correct monteren van motorblokken behoort tot onze expertise. Goed kunnen remmen is van essentieel voor een fijne motorervaring. Het gaat tenslotte om uw veiligheid. U moet er zeker van zijn altijd correct te kunnen remmen. Bijk QuikFix bent u op het juiste adres om uw remblokken te vervangen.

motor remblokken vervangen Amsterdam