Gebruikte banden

Vaak worden deze gebruikte banden gezien als een risicovolle aankoop. Het idee dat er al mee gereden is, zorgt bij veel autobezitters voor een onbehaaglijk gevoel. Onterecht, want gebruikte banden kunnen vaak nog probleemloos duizenden kilometers mee. QuikFix heeft een breed assortiment van gebruikte banden die beschikbaar zijn voor een voordelige prijs en die voldoen aan de veiligheidsvoorschriften.

Veiligheid nemen wij in acht

Tweedehands banden die QuikFix binnenkrijgt, worden eerst uitvoerig getest om te kijken of ze voldoen aan de veiligheidseisen. De minimale profieldikte moet 2 mm zijn, het profiel van de gebruikte banden die wij aanbieden is altijd tussen de 4 mm en 8 mm. U begrijpt dat dit betekent dat deze nog een hele poos gebruikt kunnen worden.

Wat zijn de voordelen

Gebruikte banden zijn in de eerste plaats natuurlijk voordeliger in aanschaf dan nieuwe banden. Stel dat u 2 banden nodig heeft, dan kan dit al gauw een flink bedrag schelen. Geld dat u later weer kan gebruiken voor andere zaken, zoals brandstof of vloeistoffen die bijgevuld moeten worden. Vooral voor motoren op leeftijd zijn tweedehands motorbanden zeker het investeren waard.

Lekker groen bezig

Niet alleen scheelt een gebruikte band lekker in de portemonnee u bent ook lekker groen bezig. Jaarlijks leveren gebruikte banden veel afval op. Door banden een 2e leven te geven helpen wij de natuur aanzienlijk.

Bij QuikFix helpen wij graag motorrijders aan nieuwe banden. De rijkwaliteit onder gebruikte banden zal niet lijden onder de kwaliteit. Wij selecteren zorgvuldig gebruikte banden op hun kwaliteit en bruikbaarheid. Interesse vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via info@quikfix.nl. Een van onze medewerkers helpt u dan graag verder!